dec 31

2017 in vogelvlucht

De beste wensen voor 2018! Laat ik daar mee beginnen. Ik wens je in het nieuwe jaar veel mooie momenten, gezelligheid, gelukt, liefde en gezondheid toe. Maak er een mooi jaar van. En wat doen we verder, nu Vader Tijd onverbiddelijk de laatste zandkorrels van 2017 door de zandloper laat lopen. We blikken terug. In 2017 in vogelvlucht, blik ik terug op 10 willekeurige momenten uit mijn 2017 die me zijn bijgebleven.

1. Films: Star Wars The last Jedi en Dunkirk

In 2017 heb ik verschillende films in de bioscoop gezien. Het meest bijgebleven zijn me toch wel Star Wars The last Jedi en Dunkirk.films 2018

 

2. Deelname aan de Tilburg Ten Miles en 40 jaar geworden

2017, het jaar waarin ik de leeftijd van 40 jaar heb bereikt en op diezelfde dag deel heb genomen aan de Tilburg Ten Miles wandeltocht.

40 jaar en tilburg tenmiles

3. Wandelen

In 2017 ben ik veel gaan wandelen. Iets waar ik me erg goed bij voel en waarbij ik bovendien mooie dingen in mijn directe omgeving meer ben gaan opmerken en waarderen.wandelen

4. Familie

Ook in 2017 heb ik gelukkig mogen genieten van de vele leuke dingen die ik met mijn lieve familie heb mogen doen. Van lekker samen eten, tot leuke dagjes en een weekendje weg.familie Bedankt voor de gezelligheid

5. Kapper

Die hoort er natuurlijk bij: De wekelijkse bezoekjes aan de gezelligste en beste kapsalon van Nederland: Hipp  Dank voor de gezelligheid en mooie kapsels!kapper

6. Dagjes weg

Van Lego World, tot een dagje Antwerpen, tot een dagje kerstshoppen in Aken. Veel leuke dagjes weg geweest dit jaar met fijne vrienden en familie.dagjes uit

7. Lekker eten

Van een heerlijke Turkse linzen soep, tot de oer Hollandse pannenkoek.eten

 

8. De Efteling

Ook in 2017 heb ik wederom met regelmaat dit prachtige pretpark bezocht. efteling

9. Harry Potter: The Exhibition

Uiteraard heb ik als echte fan een bezoek gebracht aan de Harry Potter Exhibition die te zien was in Utrecht van 11 februari t/m 2 september 2017.harry potter expo

10. En verder

Nu lijkt het dat 2017 voor mij enkel uit leuke dingen bestond. Dat is natuurlijk niet zo. Net als een ieder heb ik in 2017 ook minder leuke dingen meegemaakt. Toch sluit ik dit bericht met iedereen te bedanken voor het lezen van mijn berichtjes afgelopen jaar. Zowel op de website als via Facebook. Ik wens iedereen nogmaals een fantastisch mooi 2018 toe!

Geef een reactie

Your email address will not be published.