OVER MAIKELSWEBLOG.NL

maikel-maikelsweblog.nlWaarom heb ik deze weblog opgezet? Wat het idee achter Maikelsweblog.nl? Wie is toch die Maikel? Op deze pagina beantwoord ik die vragen.

Voor ik daarmee begin, eerst maar eens de vraag beantwoorden: “Waarom deze weblog?”.  Kort antwoord? Hobbyproject. Ik vindt het leuk een persoonlijk plekje op het web te hebben, en daar mijn ervaringen en belevenissen met de wereld te delen.

En wat vindt je op deze website?

Mijn persoonlijke blik op wat er gebeurd in de wereld van technologie, gadgets, Social Media, Internet en lifestyle. Van reviews tot howto’s tot mijn persoonlijke belevenissen in de digitale en echte wereld.” Ja, zo heb ik het een hele tijd geleden al weer eens mooi samengevat. En dat dekt de lading eigenlijk nog steeds. Dit is niet een weblog die zich beperkt tot één thema. Daar ik persoonlijk werkzaam ben in de ICT, en veel affiniteit heb met al wat er op dat gebied gebeurd, zal je in de praktijk ook veel tech gerelateerde zaken tegen komen op deze blog.

Daar ik mij niet reken tot de standaard nerd, gaat mijn leven echter verder als techniek. Ik mag ook graag lekker gaan wandelen, mooie foto’s maken, genieten van een goed boek, of een mooie film. Een lekker hapje eten of een gezellig dagje weg gaan. Dus ook dat ga je op deze blog vinden: Mooie foto’s, reviews, film trailers, lekker eten, grappige comics, vette wallpapers enz., enz

Wie is Maikel verder

In de vorige alinea heb ik al behoorlijk wat weggegeven van wie ik ben. Zo gaf ik al aan dat ik werkzaam ben in de ICT. Meer concreet ben ik werkzaam bij een van ’s lands grote zorgverzekeraars als Functioneel Beheerder. In mijn vrije tijd mag ik zoals gezegd graag lekker hobbyen achter mijn computer. Dat hobbyen varieert van lekker gamen, tot knutselen aan een website of een vette video in elkaar draaien.

Verder zoals gezegd probeer ik dagelijks een flink eind te wandelen. Lekker naar buiten! Heerlijk. Af en toe een filmpje pakken of me terugtrekken met een goed boek. Genre? Mag van alles zijn, maar ik ben toch wel een fantasy / sci-fi fan. Dat mag je breedt zien: Van Harry Potter tot Star Wars.  Ook mag ik graag, en da’s weer helemaal wat anders, heerlijk elke week even een bezoekje aan de kapper brengen. Even weer een strakke coupe laten maken! Ja ook mannen mogen tegenwoordig ijdel zijn!

Hé, die foto??

Dat was wel genoeg introductie denk ik zo? Of toch niet? De oplettende lezer zal misschien even vreemd opkijken bij het zien van de foto die boven aan de pagina prijkt. Ja, je ziet het goed. De rode vlekken die je in mijn gezicht ziet zijn wijnvlekken. Dit is een aangeboren handicap.  Nou, dat was het wel zo’n beetje! Veel plezier met het lezen en volgen van mijn blogje. O ja, check ook de Facebook en Youtube pagina regelmatig. en abonneer je! Vragen? Laat een reactie achter op deze pagina hieronder, of neem contact met me op.

Geef een reactie

Your email address will not be published.