jan 13

Uit het dagboek van een wandelaar

Ik mag graag wandelen. Heerlijk de natuur in, of lekker een eindje lopen door de stad. Sinds ik veel ben gaan wandelen heb ik vele mooie plekjes in mijn omgeving leren kennen. Soms levert dat aardige foto’s op. In “dagboek van een wandelaar”, deel ik graag mijn ervaringen met je via de foto’s die ik maak.

In deze eerste van de serie een aantal foto’s die ik gemaakt heb in het Tilburgse natuurgebied De Moerenburg. Op een aantal foto’s vindt je de resten van Huize Moerenburg. In 2005 werden bij graafwerkzaamheden op het terrein van de waterzuivering deze resten aangetroffen. Dit landgoed was rond 1310 een van de eerste drie stenen huizen in Tilburg en is daarmee een belangrijk onderdeel van de Tilburgse geschiedenis. Verder, spreken de foto’s voor zich denk. Ze zijn gemaakt op 13 januari 2018.

Geef een reactie

Your email address will not be published.