FAQ

Een FAQ. Voor zoiets eenvoudigs als een persoonlijke blog? Is dat nodig. Jij als gewaardeerde bezoeker neemt in elk geval de moeite deze pagina even te bekijken. Waarvoor alvast dank.

Waarom deze website?

Eigenlijk kan ik heel kort zijn. Er zijn twee redenen waarom ik deze website online heb gezet. Eerste en (voor mij persoonlijk de belangrijkste) reden: Gewoon omdat ik het leuk vind. Ik vind het leuk een website inelkaar te knutselen en wat aardige content te delen met het internet.

En wat kan je hier zoal vinden? Eigenlijk vanalles. Alles wat me bezig houd en wat ik leuk vind om te delen. Je zal merken dat er nog niet echt lijn in de momenten zit waarop ik een bericht plaats. Dat is helemaal afhankelijk van de tijd die ik er in kan en wil stoppen.

Maar goed genoeg over het waarom en hoe van deze site. Veel plezier met het bladeren door mijn berichten. O, en voor wie geinteresseerd is in wat ik zoal doe om achter de schermen deze website draaiende te houden en daar waar mogelijk te verbeterren. Neem af en toe een kijkje op de Changelog pagina.

Ps: Hebje zelf een leuk nieuwtje, een tip of een mooie foto (gemaakt of gespot). Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Je kan ze achterlaen in de comments, of gewoon mailen naar info@maikelsweblog.nl.

coffee

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*