Mijn Top 2000 lijst

In de vorm van een poll (die nog steeds open staat) heb ik op deze site al eerder stil gestaan bij de Top 2000. De lijst der lijsten die elk jaar bij elkaar gestemd wordt door NPO Radio 2 luisteraars.

Ondertussen is de lijst bekend. Dit jaar aangevoerd door het nummer Roller Coaster van Danny Vera. Nieuw in de lijst is onder andere Soldier On van DI-RECT. Zelf heb ik ook gestemd en dus een bescheiden bbijdrage geleverd aan het resultaat van de lijst. Van de nummers waarop ik gestemd heb, heb ik een Spotify playlist gemaakt. Deze vindt je hieronder, of achter dit linkje.

Laat in de reacties achter wat je van mijn lijstje vindt, wat er volgens in had gemoeten of juist zo snel mogelijk afgevoerd mag worden. Tenslotte is niks zo persoonlijk als de emotie van muziek.

Je hebt een Spotify account nodig om deze playlist te kunnen beluisteren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*