Asterix en de Helden op Netflix

Een kleine nederzetting blijft moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakt het leven van Netflix niet bepaald gemakkelijk.

Deze knipoog naar de openingspagina in de wereldberoemde albums van Asterix, maakt dit berichtje niet erg duidelijk. Dus laat ik maar eens to the point komen: Vanaf 15 december is de animatiefilm Asterix en de Helden te zien op Netflix. Voor mij als fan van de kleine Galliër en zijn iet wat gezette vriend natuurlijk super tof.

In deze klassieker uit 1976 , die ook wel bekend staat onder de titel De twaalf werken van Asterix, of Asterix verovert Rome, daagt Ceasar de onvolschrokken Galliër en zijn dorpsgenoten uit in de voetsporen van Hercules te treden. Zij moeten 12, door Ceasar uitgedachte, opdrachten tot een goed einde brengen. Slagen zij, dan beloofd Ceaser zijn pogingen het Gallisch dorp onder Romeins gezag te brengen op te geven. Mocht een van de opgelegde proeven niet tot een goed einde worden gebracht, dan zullen de Galliers moeten buigen voor Rome.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*