Nieuw album Asterix in oktober

21 oktober ziet het 39ste album van Asterix het levenslicht. Dat is bekend gemaakt door Jean-Yves Ferri. Sinds 2011 is Ferri als scenarist samen met tekenaar Didier Conrad verantwoordelijk voor de voortzetting van de wereldberoemde stripreeks over de kleine Gallier en zijn mollige vriend.

,,Dit is een ‘reisalbum’, aangezien het vorige avontuur in het eigen dorp plaatsvond. Asterix en Obelix vertrekken naar een nieuwe bestemming (…), een land dat niet echt bestaat’’ Dat onthult de auteur in het weekblad Journal du Dimanche.

Foto: AD.nl

Dat het om een reisalbum gaat is geen verrassing: Sinds 2013 wisselen de Gallische helden, die door René Goscinny en Albert Uderzo in 1961 aan de wereld werden voorgesteld, af ​​tussen een avontuur in het dorp en een reis.

Als fan van de kleine Gallier, staat er bij mij ondertussen op 21 oktober een kringetje in de kalender. Bij u ook?!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*