Howto: Waarschuwing Outlook bij nieuwe e-mail op bureaublad uitschakelen

Gebruik je Microsofts Outlook als e-mail client en vindt je het niet prettig bij het ontvangen van nieuwe e-mail een waarschuwing op je bureaublad langs te zien komen. Je kan deze instelling met een paar klikken aanpassen.

Klik in Outlook eerst op het tab “Bestand” en kies vervolgens voor “Opties”. Het venster “Opties voor Outlook” wordt geopend. Klik nu in het linker deel van het venster op het tabje “E-Mail”. Hier kan je nu onder het kopje “Ontvangst van bericht” aangeven wat Outlook wel en niet moet doen wanneer een nieuwe e-mail binnen komt. Door het vinkje weg te halen bij “Een waarschuwing weergeven op het bureaublad” zet je de melding waarmee ik deze post begon uit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*