WIDM Seizoen 21 gaat van start

Voor alle fans is het geen geheim. Vanavond is het zo ver en gaat seizoen 21 van Wie is de Mol van start. Even leek het erop dat het coronavirus nieuwe opnames van WIDM onmogelijk zou maken. Ondertussen weten we dat het allemaal goed gekomen is en dat het spel waarin niets is wat het lijkt zich af in Tsjechië.

Ook de kandidaten zijn ondertussen bekend. Schrijver en programmamaker Splinter Chabot, Hart van Nederland-journalist Charlotte Nijs, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, Chef’Special-zanger Joshua Nolet, adjunct-hoofdredacteur van Linda.nl Marije Knevel, radiomaker Erik de Zwart, voetballer Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, kunstenaar Florentijn Hofman en zangeres Lakshmi.

Heb je al zin in een voorproefje. Check dan de video hieronder waarin de kandidaten zich voorstellen en waarin De Mol zichzelf (volgens Rik) al gemeld heeft. De eerste uitzending is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO1.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*