Dwars door België

Dwars door België dat is de titel van een vierdelige avontuurlijke televisiereeks van en met televisiemaker Arnout Hauben. Samen met Philippe Niclaes en Ruben Callens volgt Hauben de GR129, het langste bewegwijzerde wandelpad van België. Het pad is 500 kilometer lang en loopt dwars door België, van Brugge tot Aarlen.

De van oorsprong Vlaamse serie is 28, 29, 30 en 31 december in Nederland uitgezonden door de VPRO op NPO 2. Ben je geinteresseerd in geschiedenis en houd je van reisprogramma’s dan is het echt een aanrader om terug te kijken. Zelf heb ik de serie afgelopen weekend bekeken. De spontane ontmoetingen en gesprekken samen met de mooie beelden maken dat het een fijne, gezellige en informatieve serie is om te kijken. Het laat België op haar mooist zien. Terugkijken kan via NPO Start.

Heb je nog behoefte aan een voorproefje. Check dan de leader hieronder of op Youtube.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*