Alternatieve nieuwjaarsduik op 1 januari live te zien bij SBS6

De traditionele nieuwjaarsduik gaat vanwege, hoe kan het ook anders, corona niet door. Kennelijk is het virus er niet dol op om als een wilde, gekleed in slechts een bikini of zwembroek, je te storten in zeewater dat een temperatuur heeft die slechts enkele graden boven het vriespunt uitkomt.

Goed, even serieus. Vreselijk jammer natuurlijk voor alle helden die de duik in het water zien vallen. Gelukkig heeft Unox een alternatief bedacht: Via Nieuwjaarsduik.nl kan een blik zeewater worden besteld. Vervolgens kunnen mensen dan op 1 januari zelf een nieuwjaarsduik nemen.

De actie was zo’n succes dat de soepblikken eerder in december binnen 24 uur op waren. Daarom echter niet getreurd. Op de website onthuld Unox het “geheim” van haar zeewater recept. Ook kan je daar een feestelijke wikkel voor je blik downloaden. Zo kan je toch nog meedoen.

De kans bestaat dat je ook dit jaar de televisie haalt door mee te doen. SBS6 zendt de duik op 1 januari vanaf 12.00 uur namelijk live uit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*