No Time To Die is opnieuw uitgesteld

No Time To Die, de nieuwste James Bond-film, is opnieuw uitgesteld. Vanwege de coronapandemie en het sluiten van bioscopen in de hele wereld is besloten de film nu in de herfst uit te brengen. Dit bericht, dat echt niet als een complete verrassing komt is vanmorgen onder andere te lezen op Nu.nl. Hieronder een stukje uit het artikel.

De nieuwe Bond-film zou rond Pasen uitkomen, maar niet alleen in Nederland zijn bioscopen al maandenlang dicht en dus wachten de distributeurs liever met de film uitbrengen.

Bioscoopeigenaar Carlo Lambregts is degene geweest die het gerucht over de uitstel heeft aangewakkerd in gesprek met BN De Stem. Filmsite Deadline is aan de hand van zijn woorden gaan doorvragen bij diverse andere bronnen en kan aan de hand daarvan bevestigen dat de film niet snel te zien zal zijn.

Om de pijn van het uitstel een beetje te verzachten, hieronder de video van de trailer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*